Cursuri pentru elevii care se pregătesc de facultate. Proiectul „Destination: UNI” lansat de 14 studenți olimpici din România

3 minute de citit
- Publicitate -

Un proiect inedit a fost lansat în România, perfect pentru tinerii care se pregătesc pentru BAC sau admiterea la facultate și au nevoie de ajutor pentru a avea rezultate cât mai bune, fără a fi nevoiți să plătească sume enorme pentru meditații.

14 studenți români s-au pus în locul elevilor și au pus în practică această idee prin care oferă elevilor cursuri de pregătire pentru examenul maturității și nu numai. Pentru început, acestea se vor adresa doar elevilor de clasa a XII-a.

Așadar, echipa „Destination : UNI” oferă meditații și consultații pentru bacalaureat (la mate, fizică, info, chimie), ajută la pregătirea pentru facultatea dorită, iar pe lângă asta le vor explica elevilor și cum este viața de student.

În data de 18 august aceștia vor realiza un site unde va exista un formular de înscriere, iar toate cursurile predate de ei vor fi online.

Echipa „Destination : UNI” este formată din Traian Tuș de la University of Oxford Anglia (olimpic internațional la fizică și astrofizică), Darius Lazea – L’Ecole Polytechnique Franța (olimpic Internațional la matematică), Amalia Pop – Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara (studentă la Medicină Generală), Adrian Boroica – Imperial College London (olimpic la matematică), Ștefan Ișfan – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București (olimpic internațional la fizică), Maria Brăgaru – Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (studentă la Medicină Generală, top 3 admiși), Mara Bilașco – Universitatea din București (studentă la Drept și la Studii Europene), Andreea Pătărlăgeanu – L’Ecole Polytechnique (studentă la Matematică și Computer Science), Marian Dumitriu – Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (olimpic la matematică), Alexandru Mărcuș – Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (olimpic la informatică), Tudor Mocioi – L’Ecole Polytechnique Franța (olimpic internațional la fizică), Radu Vlad-Ștefănuț – L’Ecole Polytechnique Franța (olimpic la chimie), Ioana Milea – Technical University of Munich Germania (olimpică la fizică), Marta Traleș – L’Ecole Polytechnique (olimpică la matematică).

Dintre aceștia, opt sunt maramureșeni – Traian, Darius, Amalia, Adrian, Maria, Mara, Marian și Alexandru.

„Toate cursurile noastre sunt oferite de o mulțime de studenți de top, din țară și din străinătate, fiindcă cine îți poate explica mai bine ce urmează, decât cineva care a trecut prin asta?”, anunță grupul de stundeți pe pagina lor.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut