CS Minaur Baia Mare vs Bregenz Handball: 37-31 (17-15)

3 minute de citit
- Publicitate -

Nu merge oricum după meciul ăsta, trebuie umblat după adjective, după flori, după bani, după orice. Sală plină, două galerii, oamenii dispuși să aplaude munca și frumosul, două echipe tari, adversar redutabil pentru Minaur. A fost 37-31 la final, șase goluri care pot însemna mult, dar la fel de bine pot să nu însemne nimic. Meciul al doilea va fi cel care va decide echipa care se va califica în semifinale, iar acesta va fi peste o săptămână, în Austria.

Sâmbătă, 23 martie, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și Bregenz Handball, din prima manșă a sferturilor de finală ale EHF European Cup.

Am scris înainte de meci despre cei doi internaționali austrieci care au fost și la Europenele din ianuarie, acum i-am și văzut. Mahr a marcat de 11 ori și nu ne miră că are în spate prezențe la națională ca titular, iar pivotul, Wagner, un uriaș care când nu înscrie face culoare pentru Mahr sau Schroder.

Minaur s-a mobilizat, a luat-o pas cu pas, fără teamă, a încercat să scoată maximum, iar la ce am văzut astăzi, a cam făcut-o. Ba s-a descurcat excelent în final, când de la un 3-4 goluri a ajuns la șase, cu reușita lui Mollino în ultimele secunde. Adică o diferență mult mai bună. Au fost și moment inspirate, cu introducerea lui Vujovic și mai apoi a lui Buzogany, felicităm însă toți jucătorii pentru concentrare și munca depusă.

CS Minaur Baia Mare – Bregenz Handball: 37-31 (17-15)
  • Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare; cca 2.000 spectatori
  • Arbitri: Filip Fahner și Lukasz Kubis (Polonia). Delegat EHF va fi Kyriakos Kaplanis (Cipru)
  • Aruncări de la 7m: 4-4 (transformate: 4-2; au ratat: Mahr, Burger). Minute de eliminare: 6-4 (Cumpănici, Fotache, Mollino / Wahner, Kotar)
  • CS Minaur: Anton Terekhov (2 intervenții), Barna Buzogany (9 intervenții, a apărat și un 7m), Hayder Al-Khafadji – Stevan Vujovic 9, Tudor Botea 8, Artem Kozakevych 8 (4 din 7m), Anderson Mollino da Silva 4, Robert Nagy 2, Milan Kotrc 2, Gabriel Cumpănici 2, Viorel Fotache 2. Nu au jucat: Ovidiu Ardelean, Remus Chiș, Vlad Pop, Erik Pop, Tomas Cip. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș
  • Bregenz: Ralf Patrick Hausle (2 intervenții), Jan Kroiss (8 intervenții), Marko Bogojevic (nu a jucat) – Markus Mahr 11 (unul din 7m), Andreas Schroder 6, Tobias Wagner 5, Matic Kotar 4 (uinul din 7m), Robin Kritzinger 3, Luca Munzinger 2, Sebastian Burger, Raphael Huber, Marko Dobric, Dian Ramic, Matthias Brombeis. Antreori: Marko Tanaskovic, Markus Rinnerthaler (secund) și Goran Aleksic (portari).

sursa : CS Minaur

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut