Crăciun 2023: Află cum va fi vremea în perioada sărbătorilor

1 minute de citit
- Publicitate -

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea nordică a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, sud-estice și la munte.

Săptămâna 4–11 decembrie
Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

Săptămâna 11–18 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de  cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18–25 decembrie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

- Publicitate -
TAGGED: , ,
Share this Article
Sari la conținut