Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare a marcat 105 ani de activitate neîntreruptă

1 minute de citit
- Publicitate -
Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare a marcat 105 ani de activitate neîntreruptă prin realizarea proiectului „Cultură, tradiție și continuitate în satul românesc Finteușu Mare”, în cadrul căruia au susținut colocviul „105 ani de cântec coral la Finteușu Mare” și concertul „Cântece transilvane”, la Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza”  Baia Mare.
La evenimentul care a avut loc vineri, a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Lazăr, care a acordat o diplomă Corului Bărbătesc din Finteșusu Mare, în semn de apreciere și prețuire pentru performanțele înregistrate pe parcursul celor 105 de ani de activitate, pentru contribuția adusă la promovarea județului Maramureș în țară și peste hotare.
Corul Bărbătesc din Finteușu Mare este cel mai longeviv grup vocal din România, care a avut prima apariție publică odată cu Marea Unire din 1 Decembrie 1918.
Felicitări tuturor membrilor Corului Bărbătesc din Finteușu Mare pentru întreaga activitate artistică şi mult succes în continuare!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut