Container-bibliotecă în satul Sârbi, comuna Budeşti

2 minute de citit
- Publicitate -

CITEŞTE! Va face diferența între cine ești acum și cine vei fi mâine!

Conceptul educațional ”CITEȘTE”, creat recent de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, a ajuns în Maramureş printr-un parteneriat cu Asociația Culturală SunRai Sighetu Marmaţiei.

La început de aprilie, cei doi parteneri au ales să propună construirea unui container cultural în satul Sârbi, comuna Budeşti. Primarul Simion Pop a răspuns pozitiv invitaţiei reprezentantului Asociaţiei SunRai, Lucian Valea, de a se alătura acestui proiect educaţional.

“Pentru că excelenţa provine prin educaţie, metodologie şi multă muncă, vrem să-i mulţumim Domnului Primar Pop Simion pentru deschiderea/iniţiativa de a dezvolta un container-bibliotecă în satul Sârbi după provocarea lansată de prietenul Ștefan Mandachi din campania “CITESTE”.

Am ales să facem o poză cu autorul unei cărţi, fiind unul din cei mai emblematici jucători, antrenori, mentori şi antreprenori ai fotbalului românesc Gheorghe Hagi~regele, carte pe care a scris-o pentru fenomenul fotbalistic românesc “Campionii nasc Campioni”.

Totodată, au fost prezentate şi discutate detaliile conferinţei Antreprenoreşti “Mentalitate Antreprenorială în zona Rurală” care va avea loc în data de 21 aprilie în Sârbi Comuna Budeşti, o conferinţă organizată de Romanian Business Leaders.

Pentru ca proiectul să devină realitate, a fost iniţiată o campanie de strângere de fonduri. Accesul la materialele didactice din containerul-bibliotecă va fi gratuit. Oricine va putea împrumuta o carte, cu condiția de a o înlocui cu o altă carte.

Donațiile se pot trimite în contul Asociația Culturală SunRai: RO36BTRLRONCRT0670418001 cu mențiunea: ”Campania CITEȘTE!”

Contribuie și tu la dezvoltarea educației.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut