Consiliul Județean Maramureș va participa la Târgul de Turism al României 2023 – Ediția de Toamnă

2 minute de citit
- Publicitate -

Consiliul Județean Maramureș va participa la Târgul de Turism al  României 2023 – Ediția de Toamnă, eveniment care se va desfășura în București, în perioada 9 – 12 noiembrie, dar și la TT Warsaw – International Travel and Tourism Trade Fair, eveniment care se va desfășura în Varșovia, în perioada 23-25 noiembrie.

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări. Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/ engleză) la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până în data de 1 noiembrie 2023, acestea urmând să fie distribuite în cadrul celor două târguri. De asemenea, la adresa turism@cjmaramures.ro se pot transmite și linkuri către pagini web/ materiale promoționale/ pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online.

Totodată, Consiliul Județean Maramureș oferă entităților mai sus amintite și posibilitatea de a se promova direct în cadrul Târgului de Turism al României 2023 – Ediția de Toamnă, prin punerea la dispoziție a unui spațiu dedicat în incinta standului județului Maramureș.

Informații la telefon: 0262.202.581

Biroul de presă CJ Maramureș

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut