Conferința Părintelui Profesor Univ. Dr. Stelian Tofană „Cum îl percep eu azi pe Dumnezeu? Ce ne spune cuvântul Bibliei?” în Fărcaşa

2 minute de citit
- Publicitate -
Luni, 25 martie 2024, comuna Fărcaşa a găzduit conferința susținută de părintele profesor universitar dr. Stelian Tofană din Cluj-Napoca.
Conferința Părintelui Profesor Univ. Dr.  Stelian Tofană „Cum îl percep eu azi pe Dumnezeu? Ce ne spune cuvântul Bibliei?” s-a desfăşurat într-o atmosferă duhovnicească înălțătoare, la Căminul Cultural din Sârbi – Fărcașa care a fost umplut până la refuz de sutele de credincioși care au venit pentru a-l asculta pe Părintele Profesor.
La sosirea în Sârbi profesorul Stelian Tofană a fost întâmpinat de primarul comunei Fărcașa Ioan Stegeran și de preotul paroh al Bisericii ortodoxe Sârbi, Mircea Laza, care i-au urat oaspetelui un bun venit în comuna Fărcașa.
Conferința a fost moderată de preotul Bogdan Ciocotișan, paroh al Bisericii ortodoxe Dumbrăvița și președinte al Asociației Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Baia Mare.
La finalul conferinței, cei prezenţi s-a bucurat de un recital de pricesne susținut de surorile Mureșan din Sârbi, surorile Ghiman din Buzești și Maria Nistor din Fărcașa.
„Delegatul Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, la acest eveniment a fost părintele Arhidiacon Vlad Verdeș, inspector- eparhial pentru tineret.
Mulțumim, pentru parteneriat și găzduire, domnului Primar al Comunei Fărcașa Ioan Stegeran, părintelui Laza Mircea, paroh în parohia ortodoxă Sârbi, preoților din Protopopiatul Ortodox Chioar și tuturor celor prezenți și implicați în reușita acestui eveniment!
Felicitări tinerelor artiste din comuna Fărcașa, Andreea & Raluca Mureșan din Sârbi, Cosmina & Antonia Ghiman din Buzești și Maria Cristina Nistor din Fărcașa, pentru interpretarea frumoaselor pricesne!”, a transmis Pr. Bogdan Ciocotişan –  ATOP-BM.
Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, a mulțumit profesorului Stelian Tofană pentru cuvântul de învățătură asigurându-i totodată pe toți cei prezenți de întreg sprijinul și deschiderea autorităților locale pentru propovăduirea cuvântului lui Dumnezeu.
Foto: Tudor Ciocotișan

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut