Concursul Splendoarea Iernii prin Ochi de Copil și Artterapia – Limbajul Universal al Copilăriei, ediția a XIII-a 2023

2 minute de citit
- Publicitate -
În 8 decembrie 2023, în Vişeu de Sus a avut loc cea de-a XIII-a ediţie a Concursului „Splendoarea Iernii prin Ochi de Copil” și, în acelaşi timp, o nouă ediţie a simpozionului „Artterapia – Limbajul Universal al Copilăriei”.
La concurs au participat 88 de preșcolari și elevi, cu desene și colaje care au avut ca tema ”Iarna”. Copiii au pictat, au desenat, au decupat şi au confecționat diferite obiecte cu tema propusă. Expoziția cu lucrări a totalizat un număr de peste 500 exponate.
La finalul atelierelor, copiii au obținut premii și, bine-nțeles, Spiridușii lui Moș Crăciun le-au dăruit și cadouri.
„A fost magic! Copiii au vorbit prin Artă. Și au vorbit în multe feluri prin culori, creând povești”, transmite iniţiatorul proiectului, prof. Angela Kolozsvary. „Mulțumim, domnului inspector școlar Chindriș Vasile de la Isj Maramures pentru prezența la eveniment si pentru aprecierile făcute. Mulțumim tuturor institutiilor partenere participante și în mod special instituțiilor organizatoare, Csei Vișeu de Sus, Primăria Vișeu de Sus, Centrul Cultural-Social Viseu de Sus, Rotary Viseu de Sus. Mulțumim tinerilor din Interact Club Viseu de Sus pentru tot sprijinul acordat pe tot parcursul evenimentului dar și în timpul organizării lui. Rotary Vișeu de Sus, a acordat diplome de excelenta și premii copiilor talentați, și a contribuit pentru susținerea și continuitatea lui. Vă mulțumim copii, azi, ne ați dat multă culoare vieții!”, mai arată prof. Angela Kolozsvary.
Evenimentul a fost organizat de prof. Angela Kolozsvari şi Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă Vişeu de Sus, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Vişeu de Sus, Centrul Cultural-Social și Clubul Rotary Vişeu de Sus.

 

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut