Concursul “Poartă o ie cu mândrie!” va avea loc în perioada 6 – 22 Iunie 2023

2 minute de citit
- Publicitate -

În perioada 6 – 22 Iunie 2023 are loc evenimentul „MândrIE maramureșeană” care derulează un concurs cu premii  “Poartă o IE cu MândrIE”, unde organizatorii evenimentului așteaptă pozele dumneavoastră în IE sau port tradițional.

„An de an numărul mare de poze primite ne-a arătat că în Maramureș oamenii iubesc tradițiile și păstrează cu sfințenie portul popular pe care îl îmbracă ori de câte ori au ocazia.

Pornind de la acest fapt și din dorința de a încuraja cât mai mulți tineri să poarte straie populare a luat naștere concursul nostru, “Poartă o IE cu MândrIE !”.

Ce aveți de făcut?  Pentru început trebuie să vă faceți o poză în IE sau costum popular și să o trimiteți pe pagina MândrIE maramureșeană însoțită de o scurtă descriere cu subiectul “ce te leagă de IA ta”, arată organizatorii evenimentului.

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de:

– cel mai mare numar de like-uri primit la poza din concurs (poza postată pe pagina MândrIE Maramureșeană)- premiul 1

– cel mai mare număr de distribuiri a pozei din concurs- premiul 2

– cea mai frumosă descriere- premiul 3

Regulamentul detaliat al campaniei se regăsește pe pagina de facebook MândrIE maramureșeană.

Premiile oferite de organizatori constau în: bilete de avion, pachete de cazare cu masă, produse realizate cu migală de artizani locali, produse cosmetice, vouchere valorice de peste 2000 de lei și bineînțeles o IE.

Mult succes tuturor participanților!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut