Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare a marcat Ziua Mondială a Alimentației

1 minute de citit
- Publicitate -

La Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, Ziua Mondială a Alimentației a fost sărbătorită printr-o serie de activități dedicate unei vieți sănătoase și echilibrate: prezentări PPT, discuții interactive despre alimentația sănătoasă și alimentația tradițională românească, sub îndrumarea prof. Mirela Porumb și a colegilor din Catedra de Alimentație publică și turism.

”Activitățile practice au continuat în Laboratorul de Alimentație publică, în cadrul proiectului culinar „Tradiție și echilibru în farfurie”, unde elevii au pregătit clătite delicioase, ilustrând cum un preparat tradițional simplu poate deveni un exemplu de echilibru alimentar și creativitate în bucătărie.

Au participat elevi ai Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, coordonați de profesorii Morariu Călin Teodor, Copos Daniela, Bud Anamaria și Bălan Alexandra, alături de elevi ai Liceului Tehnologic Special Baia Mare (profesorii Pocol Teodora și Costenar Iulia) și elevi înscriși la Centrul de Excelență Maramureș, specializarea Alimentație publică și turism.

Evenimentul a fost onorat de prezența cunoscutului bucătar Radu Bud, fost elev al CENT, care a oferit o demonstrație culinară inspirată și o adevărată lecție de pasiune și perseverență. Proiectul a fost inițiat și coordonat de prof. dr. Călin Teodor Morariu”, precizează Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut