Coadă de sute de tineri în centrul Clujului. S-au dat cărți gratis

1 minute de citit
- Publicitate -

În urmă cu câteva zile, mai exact de Sfântul Andrei, sute de persoane au stat la coadă de peste 200 de metri pentru a primi cărți și lumânări gratis, cu ocazia deschiderii unei librării din centrul orașului Cluj.

„Vă invităm să ne fiți alături în acest moment de mare bucurie în data de 30 noiembrie, începând cu ora 17.00. Sărbătorim cu muzică clasică & pe vinil, vin & 1.000 de cărți cadou pentru primii cititori care ne trec pragul”, era anunțul de pe pagina de Facebook a librăriei.

Coada a fost formată din foarte mulți tineri și adolescenți, ceea ce arată că cititul este practicat în continuare de către aceștia. Însă părerile oamenilor în legătură cu acest eveniment au fost controversate, unii bucurându-se de interesul oamenilor față de cărți, care în prezent nu mai este la fel de mare, alții considerând că existau alternative în a face rost de cărți gratis fără a pierde timpul stând la o coadă.

Libăria a fost deschisă în cunoscuta clădire Hintz, care a găzduit prima farmacie din oraș și încă găzduiește îndrăgitul Muzeu al Farmaciei, aflat în subordinea Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei.

 

 

- Publicitate -
TAGGED: , ,
Share this Article
Sari la conținut