Clubul Sportiv Dr. Brown’s a participat la Festivalul Național „Ioan Deteșan”

2 minute de citit
- Publicitate -

Clubul Sportiv Dr. Brown’s a participat cu echipele de baby handbal la Festivalul Național „Ioan Deteșan”, organizat de AHC Potaissa Turda în weekend, la care au participat 700 de copii și 26 de echipe.

A fost cea de-a 11 ediție a festivalului național, care a devenit unul dintre cele mai importante turnee amicale rezervate micilor handbaliști.

Suprafața de joc a fost împărțită „pe lat”, în trei terenuri identice. Accentul a fost pus pe distracția celor mici,  toate meciurile jucându-se fără scor.

 „Un festival handbalistic cu o atmosfera superba, in care copii, antrenori, parinti si spectatori au pus la comun cele mai sincere si frumoase ganduri pentru handbal si au contribuit in egala masura la un weekend minunat, plin de zambete si miscare. Turda a devenit un centru handbalistic important, iar sustinerea in municipiul nostru a acestui minunat sport, oferita in mod continuu de autoritatea locala rerezentata de dl primar Matei Cristian, aduce rezultate dintre cele mai frumoase, inca de la nivelul celor mai mici sportivi. Ca si presedinte al clubului, dar si ca si simplu spectator la acest festival, ii multumesc in mod special colegului meu, Oroian Aurel, un om cu un suflet deosebit, dedicat in totalitate handbalului si in mod special celor mai tineri practicanti, pentru intreaga organizare a acestui superb eveniment”, a declarat președintele Clubului Potaissa Turda,  Flaviu Sâsâeac.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut