Clubul de dans DanceLight Studio prezintă un început de sezon competițional cu 8 podiumuri. Tinerii sportivi au obținut rezultate minunate

3 minute de citit
- Publicitate -
În acest weekend clubul de dans a participat la primul concurs național din acest sezon competițional, „Cupa Satmarului” cu un număr de 12 perechi.

Rezultatele obținute de către tinerii sportivi:

  • Soponar David și Bartha Izabela au concurat la patru categorii, realizând un adevărat maraton de dansuri și reușind să obțină următoarele rezultate:
* locul 2 la Basic Latino 12-15 ani
* locul 5 la Open Latino 12-15 ani
* locul 2 Basic Standard 12-15 ani
* locul 2 Open Standard 12-15 ani
  • Ardelean Bogdan-Ilea Camelia au dansat la categoria Debutanti 8-9 ani Vals Lent, unde au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului obținând un binemeritat loc 1, iar la categoria Debutanți 8-9 ani Cha-cha, desi au dansat pentru prima dată, au reușit calificarea în finală, obținând locul 5.
  • Indrecan David-Mare Antonia au concurat doar pentru a doua oară la clasa E 12-15 ani, unde au reușit performanța de a se califica în finala categoriei urcând pe a doua treaptă a podiumului.
  • Barckozi Edvin(Galactic Dance)-Pop Emma au reușit să obțină locul 2 la categoria E Standard 16-35 ani și locul 4 la E Latino 16-35
  • Birta Matei-Zaha Denisa au concurat pentru prima dată la Precompetițional 3 dansuri 10-11 ani, unde au reușit direct să urce pe cea de a doua treaptă a podiumului.
  • Onișe Bogdan – Pop Teodora au încheiat categoria de Debutanti Cha -Cha 10-11 ani pe cea de a doua treaptă a podiumului.
  • Gănescu Bogdan-Ardelean Ștefania au concurat la clasa D 12-15 ani unde au reușit să se califice în finala categoriei ocupând locul 4
  • Nagy Erik-Cristian Sofia au reușit performanța de a se califica în finala categoriei Hobby 12-15 ani ocupând onorabilul loc 5. O dată cu acest rezultat perechea a trecut la următoarea clasă valorică, clasa E. Suntem foarte mândre de ei deoarece concurează doar de un an împreună.
  • Borșe Oșan Răzvan – Mogoș Antonia au reușit calificarea în finala de Precompetițional 2 dansuri 10-11 ani, ocupând locul 5 și automat trecând la următoarea categorie, Precompetițional 3 dansuri.
  • Bartha Arthur-Vlaicu Ynna s-au clasat pe locul 5 la Precompetițional 2 dansuri 8-9 ani.
La categoria E 12-15 ani au mai concurat și Tătăran Andrei – Ghițiu Patricia care au reușit să se califice în semifinala categoriei terminând competiția pe locul 10, iar Turon Daniel( Galactic Dance) – Bizubac Teodora au încheiat concursul pe locul 17.
„Suntem foarte mândre de munca și prestația sportivilor noștri!”, au spus profesoarele de dans pe pagina lor de Facebook.
Va dorim mult succes la toate competițiile ce urmează!
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut