Cinci persoane fără adăpost duse la Centrul Multifuncțional de tip Azil de Noapte din Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

Având în vedere prognoza meteorologică de vreme deosebit de rece, respectiv ger, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Rudolf Stauder, a dispus, în seara zilei de 8 ianuarie a.c., desfășurarea de acțiuni, în sistem integrat, pe raza municipiului Baia Mare, pentru identificarea, acordarea de sprijin persoanelor fără adăpost și transportarea în locații/spații special amenajate de către administrația publică locală.

La acțiune au participat polițiști, pompieri, polițiști locali și reprezentanți din cadrul Direcției de Asistență Socială Baia Mare.

Aceștia s-au deplasat cu autovehiculele din dotare în zonele din municipiul reședință de județ, cunoscute ca fiind frecventate de persoanele fără adăpost.

Au fost identificate, în perioada derulării acțiunii în sistem integrat, 11 persoane fără adăpost, din care cinci persoane au fost preluate și transportate la Centrul Multifuncțional de tip Azil de Noapte din Baia Mare.

Celelalte șase persoane fără adăpost care au refuzat ajutorul autorităților de a fi transportate la Centrul Multifuncțional de tip Azil de Noapte au primit hrană caldă (ceai și sandwich)

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut