Cei mai buni elevi din învățământul preuniversitar maramureșean au fost premiaţi

1 minute de citit
- Publicitate -

Cei mai buni absolvenți ai promoției 2022-2023 din învățământul preuniversitar maramureșean au fost premiați.  159 de șefi de promoție ai clasei a VIII-a și 41 ai clasei a XII-a au participat la evenimentul care a avut loc în curtea Palatului Administrativ din Baia Mare.

„Pentru că educația este cheia dezvoltării unei regiuni, aceasta se numără printre prioritățile mandatului meu. Le-am spus premianților că, oricât am dezvolta infrastructura școlară, doar cei ca ei pot atesta valoarea acestei investiții.

Convins că vor ajunge la colegii și universități de top, le-am spus absolvenților să poarte în suflet Maramureșul peste tot pe unde îi vor purta studiile. Și să nu uite că îi așteptăm să revină aici, că Maramureșul are nevoie de capacitatea lor, în scopul nostru comun de a dezvolta acest frumos colț de țară.
Mulțumesc șefilor de promoție pentru performanță și pentru exemplul oferit adolescenților, directorilor de instituții școlare și profesorilor care i-au ghidat spre performanță, părinților care i-au susținut necondiționat și conducerii Inspectoratului Școlar Județean pentru sprijinul acordat”, este mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut