Cea mai ieftină destinație de vis din Europa. Te simți ca în Maldive, dar cu bani mai puțini

2 minute de citit
- Publicitate -

Cea mai ieftină destinație de vis din Europa te va surprinde chiar și pe tine. Un studiu recent arată că este cu mult peste Corfu, Sardinia, dar și alte insule adorate de altfel de români.

Cea mai ieftină destinație de vis din Europa.

Cea mai ieftină destinație de vis din Europa are peste 100 de plaje. Mai mult de atât, mai bine de 88 dintre acestea au steag albastru, astfel că te poți bucura de soare, nisip fin, dar și o apă curată.

Și nu doar vara poți opta pentru acest loc de vis, ci și toamna, având în vedere că temperaturile sunt destul de crescute. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba despre Algarve, Portugalia.

Conform celor de la The Sun, Algarve, din Portugalia, a fost desemnată “cea mai bună destinație de plajă din Europa” în cadrul ediției din acest an a World Travel Awards (WTA). Și totuși cât de ieftină este?

Șapte nopți de cazare aici costă în jur de 500 de lei. Evident, depinde de locul ales. De asemenea, poți face o mulțime de lucruri, astfel că nu vei regreta alegerea. Iar asta o spune chiar o tânără care a vizitat insula și a rămas uimită.

„Am avut norocul să vizitez Algarve chiar înainte de sezonul de vârf. Praia do Camilo, una dintre plajele populare prezentate adesea pe rețelele de socializare. Se ridică la înălțimea așteptărilor cu o apă de un albastru strălucitor.

Am dat și eu peste câteva dintre insulele mici din largul coastei hotspotului portughez, care aveau nisip auriu, cochilii frumoase și abia dacă erau aglomerate. Insula Barretta este nelocuită, dar găzduiește un restaurant uimitor, Estamine. Acesta servește pește proaspăt și preparate din bucătăria locală”, a spus aceasta, potrivit The Sun.

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut