Cea de-a patra ediție a Galei Tinerilor din Mediul Rural va avea loc în Hălăucești, județul Iași

2 minute de citit
- Publicitate -

În cadrul Galei vor fi anunțate și comunele care vor prelua titlul de Sat European de Tineret 2024. În competiția finală au rămas patru comune: Aninoasa (Județul Dâmbovița), Jebel (Județul Timiș), Peștera (Județul Constanța) și Poiana (Județul Galați).

Gala Tinerilor din Mediul Rural este un eveniment strategic care celebrează sectorul de tineret din comunitățile rurale, organizat de către Guvernanța programului European Youth Village, formată din Asociația pentru Dezvoltare Activă și Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile, cu sprijinul Erasmus+.

Categoriile la care te poți face nominalizări (sau te poți autonominaliza):

  1. Tineri implicați
  2. Echipe de tineri implicați din mediul rural
  3. Lucrători de tineret responsabili
  4. Proiecte cu impact în mediul rural

Te rugăm să citești cu atenție descrierea fiecărei categorii înainte să faci nominalizarea.

Nominalizările pentru una dintre cele patru categorii pot fi făcute până pe 31 octombrie

2023, la ora 23:59, prin completarea formularului de nominalizare, aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5hVbSdYTwFbq5V1X37MIdaOtj6Bq4WictvKwYibInmvQXtw/viewform .

Toți ceilalți care își doresc să participe la Gala Tinerilor din Mediul Rural ( alții decât cei nominalizați la una dintre cele patru categorii) trebuie să se înscrie la Gală prin completarea unui formular, până cel târziu pe 31 octombrie 2023, la ora 23:59. Formularul este disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuj6f9BmwI9DTiau5Hoj9CJKwRPH3U8r7sv8knIZJaWx_C7w/viewform .

Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv Agenda și informații logistice, aici: https://drive.google.com/file/d/19hNJU8sORpLXMRl9TaReITBco5MrXQWv/view .

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut