Ce face statul cu salariile românilor

4 minute de citit
- Publicitate -
Nu este normal ca un salariat să muncească 8 luni pentru stat și 4 luni pentru familia proprie.
Pentru a plăti un salariu net de 1821 lei, un angajator din România scoate din ”casă” 3103 lei.
  • 41.31% ia statul
  • 58.69% rămâne la angajat
Aproape jumătate ia statul. 41.31%.  O parte din ei sunt CAS si CASS.
CASS – 10% – 300 de lei. În fiecare lună. Dacă un angajat merge acum să iși facă niște analize banale, i se face programare peste 3 luni. Dacă plătește, își face analizele pe loc. Statul, cămătar fiind, îți ia același procent și dacă ești angajat în două locuri. Si pățelti la fel: programare peste 3 luni ( asta dacă ai noroc)
TVA 19% – la fiecare produs pe care îl cumparăm din salariu. Românii plătesc TVA ce intră în buzunarele statului, iar acesta nu poate fi recuperat.
Acizele combustibili.
La fiecare litru de combustibil, noi plătim accize. Si taxe de drum. Si rovignetă.
Impozit pe mcasă și mașină.
Statul ar trebui să știe că mașina și casa sunt PROPRIETATE PERSONALĂ, cumparate cu banii care au rămas taxe, accize și impozite.
”Dacă adun toate sumele pe care vi le dau vouă, ajung la concluzia ca eu muncesc 8 luni pentru voi și 3 pentru mine (pentru că una e concediu)
Cu ce drept vă dați voi sporuri salariale? Pentru ce? Pentru performanța de a-mi fura banii mai bine? Adică, voi sunteți plătiți de mine să mă ajutați. În schimb, voi faceți tot posibilul să îmi încurcați viața.
De ce să vă mai plătesc?
Vreți sporuri salariale?
Mergeți în privat și faceți performanță. Șă aveți apoi pretenții de sporuri salariale.
Eu nu m-am angajat să vă țin pe voi și otrepele voastre în spate. Nu există nici-un contract în care eu să îmi asum să vă plătesc voua taxe.
Ba, mai mult decât atat, ca ROMÂN născut în ROMÂNIA, am dreptul divin să primesc o parte din bogățiile existente în țara asta, pe care voi le exploatați (de fapt le dați de pomană altora) în numele meu. Voi ar trebui să îmi dați mie bani, nu eu vouă.
De ce nu respectați decizia poporului exprimată prin vot liber de REDUCERE A NUMARULUI DE PARLAMENTARI, în condiția în care și au exprimat voința 88.7% dintre români? A fost vot consultativ? Dacă 88.7% din români doresc asta, înseamnă că asta trebuie să faceți.
Eu de ce să respect deciziile voastre?
Câți români s-au prezentat la vot la ultimele alegeri? 33.24%.
Regula de 3 simplă spune așa:
19 milioane de români au drept de vot. Pe voi v-au votat 1.7 milioane, asta înseamnă mai puțin de 10% din români. Eu știu că majoritatea înseamnă 50% + 1. Voi nu sunteteți reprezentanții mei.
NU AVEȚI DREPTUL SĂ MĂ REPREZENTAȚI. NU V-AM DAT ȘI NU O SĂ VĂ DAU NICIODATĂ ACEST DREPT.
Așa că sunteți direct răspunzători pentru toate deciziile pe care le luați. Pe persoană fizică.
Pentru mine, o parte din ele sunt fapte de înaltă trădare, dar mai ales de trădare a interesului național. Aveați acest drept dacă la vot veneau minim de 50% + 1 din cei cu drept de vot. Din fericire, românii nu mai vor sa stie de voi.” scrie pe rețelele de sicializare un român revoltat.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut