Cătălin Botezatu a ales să își facă ziua de naștere la Borșa, Maramureș. Cum și-a petrecut cele patru zile

1 minute de citit
- Publicitate -

Cu ocazia zilei de naștere, care a avut loc pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu a petrecut mai multe zile la rând într-o destinație românească, Borșa, Maramureș, în locul uneia luxoase.

Designerul a închiriat un hotel întreg unde a sărbătorit împlinirea a 57 de ani, petrecând alături de prietenii lui apropiați. Aceștia au ajuns al destinație pe 30 noiembrie, iar petrecerea s-a încheiat pe 4 decembrie dimineața.

La ziua lui de naștere, care a avut loc în noaptea din 2 pe 3 decembrie, la restaurantul hotelului la care au fost cazați, au fost prezenți 120 de oameni, printre care Larisa Udilă, Raluca Bădulescu, Ștefan Farrell, Stelian Milu și alții din lumea politicii și fotbalului.

În cele patru zile petrecute în Maramureș au vizitat Mănăstirea Bârsana, au mers cu mocanița și au fost chiar și la tăiat de porc și berbecuți.

„De patru zile tot petrecem aici la Maramureș. Am închiriat un întreg hotel. Am prins și 1 Decembrie -Ziua României și ziua mea aici la Borșa, alături de prietenii mei de-o viață! Îmi doresc sănătate, asta îmi doresc cel mai mult!”, a spus Cătălin Botezatu.

 

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut