Câștigătorii din Moisei la concursul „Comuniada” 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Concursul județean „Stelele satelor”, Comuniada, Maramureș ediția a II-a 2023, a premiat elevii și profesorii merituoși. Concursul a implicat mii de elevi iar la festivitatea de premiere au participat sute de elevi, părinți, profesori, personalități. Au fost acordate peste 470 de premii pentru peste 234 de elevi și 160 de profesori care i-au pregătit.

Comuna Moisei a fost reprezentată de elevi şi profesori destoinici obţinând rezultate remarcabile la concursul care a alăturat cei mai buni elevi din comunele maramureşene, astfel:

Limba şi literatura română

Premiul I – Crina Coman

Premiul II – Coman Daria Maria

Premiul III – Cozneac Diana Ruxandra şi Mihali Mara Gianina

Menţiune II – Coman Cristina Flavia, Timiş Amalia şi Tomoiagă Irina Maria

Matematică

Premiul I – Tomoiagă Andreea Giorgiana

Premiul III – Ciuban Bianca Amalia

Menţiune II – Timiş Adela Miruna şi Tomoiagă David Alexandru

Istorie

Premiul I – Tomoiagă Ionuţ Nicolae

Premiul III – Coman Robert Ioan

Menţiune I – Hojda Ancuţa Gabriela

Menţiune II – Bota Adrian Constantin

Limba Engleză

Premiul III – Hojda Rareş Ioan şi Tomoiagă Robert Sorin

Menţiune II – Bogatu Alesia Ştefania, Coman Ivaşcu Simina Elena, Mihali Robert, Stoian Sabrina Mihaela, Tomoiagă Lorena Ioana şi Vlonga Cristian Ioan

Geografie

Menţiune I – Lihet Darius Alexandru Ilie

Menţiune II – Hojda Elisa şi Tomoiagă Sebastian Ionuţ

Caligrafie

Premiul II – Tomoiagă Daria Elena

Menţiune II – Coman Anya Natalia, Coman Diana Elena şi Vlonga Roxana Elena

ŞAH

Premiul I – Fluţar Matei Ştefan, Mihali Mara Gianina şi Mircea Daniel Teodor

Premiul II – Tomoiagă Ştefan Vlăduţ şi Tomoiagă Alexandra Ioana

Premiul III – Popan Rareş

La festivitatea de premiere elevii au fost însoţiţi de părinţi şi profesori, de directorii şcolilor dar şi de primarul comunei Moisei care a apreciat eforturile acestora „de a deveni cetățeni destoinici, făuritori ai societății de mâine. Felicitări elevilor pentru curajul asumării ieșirii din tiparul conformismelor! Bucurați-vă pentru șansa de a fi părtași la această unică experiența!
Acest fapt ne dovedește că efortul nostru al tuturor: autorități locale, profesori, elevi, părinți, a dus la rezultatele mult dorite, că munca depusă pe parcursul anului de studii a fost eficientă și că dăruirea, eforturile și convingerile noastre n-au fost în zadar.
Suntem convinși că rezultatele frumoase obținute de elevi este, în fapt, recunoașterea unei munci făcute cu dăruire și responsabilitate, cu o mare investiție afectivă, cu răbdarea și puterea de a duce lucrurile până la reușită.
Felicitări profesorilor care au reușit să deschidă sufletele valoroșilor discipoli spre încununarea eforturilor și să le trezească interesul pentru cunoaștere!”, arată primarul comunei Moisei, Grigore Tomoiagă.
Felicitări tuturor elevilor şi profesorilor din întreg judeţul pentru rezultatele obținute la cea de-a doua ediție a concursului “Comuniada”, Stelele satelor, care s-a desfăşurat în perioada 19 – 26 martie, în organizarea Consiliului Județean Maramureș în parteneriat cu Asociația Comunelor din România ( Filiala Județeană Maramureș) și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, o competiție a elevilor din comunele maramureșene la nivel local, iar ulterior la nivel județean, la diferite discipline, precum limba română, matematică, geografie, istorie, caligrafie și șah.

Maramures Online

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut