Caravana „Fără bariere – TOT adevărul despre droguri” ajunge vineri, 19 aprilie, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

Consumul drogurilor este o problemă cu consecințe grave asupra sănătății fizice și mentale, dar și una socială, la nivel global. Tinerii sunt cei mai vulnerabili în fața acestor riscuri, deoarece sunt expuși unui mediu social și cultural în care consumul de droguri este promovat sau acceptat.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează în cursul lunii aprilie o amplă campanie antidrog în 20 de centre universitare din țară, care face parte din eforturile de conștientizare și prevenire a consumului de droguri, prevenirea violenței și promovarea sănătății mintale în rândul tinerilor.

Caravana „Fără bariere – TOT adevărul despre droguri” ajunge vineri, 19 aprilie 2024, în municipiul Baia Mare. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 14.00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, scopul principal fiind de a aduce mesajul campaniei direct la publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut