Caravana antidrog a ajuns la Şcoala Gimnazială „Victor Babeş” din Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

Caravana Antidrog „Generația Fără Droguri: Copiii Noștri, Viitorul Nostru”  a ajuns la Şcoala Gimnazială „Victor Babeş” din Baia Mare.

Proiectul se derulează în cadrul Artspot – Baia Mare, de Călin Dragoş împreună cu Vali V. Popescu și Răzvan Dan Dragu, şi este concentrat pe prevenție, organizatorii aducând în fața elevilor Şcolii Gimnaziale „Victor Babeş” din Baia Mare un fost dependent de droguri, abstinent de 13 ani, care a inițiat discuții cu ei, le-a răspuns la întrebări într-un mod direct, onest și bine pus în temă.

„Finalul de săptămână ne-a adus un invitat special, domnul Răzvan Dragu, care a le-a vorbit elevilor despre pericolele consumului de droguri, în cadrul proiectului antidrog al asociației ART SPOT, „Generația fără droguri: elevii noștri, viitorul nostru”. Îi mulțumim pentru deschiderea cu care a răspuns tuturor întrebărilor și pentru curajul de a-și asuma trecutul și de a-l transforma în inspirație pentru noua generație!”, arată profesorii Şcolii Gimnaziale „Victor Babeş” din Baia Mare.

MaramuresOnline.ro

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut