Camera de Comerț și Industrie Maramureș la ședința Colegiului Prefectural Maramureș

1 minute de citit
- Publicitate -
Starea economiei maramureșene a anului 2023 a fost prezentată azi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural Maramureș, de președintele organizației camerale, Florentin-Nicolae Tuș.
Este a doua intervenție pe care Camera de Comerț și Industrie Maramureș o are în cadrul unei astfel de ședințe în calitatea sa de invitat permanent al acestor întâlniri.
În prezentarea sa, Florentin-Nicolae Tuș a evidențiat o scurtă sinteză a economiei județului Maramureș reflectată, de altfel, în almanahul ”Repere economice maramureșene – ediția 2023” pe care Camera de Comerț și Industrie Maramureș îl realizează anual, atât în format tipărit cât și în format electronic, lucrare prezentată și participanților la ședință.
”Repere economice maramureșene” este considerat un instrument de lucru util în discuțiile de business cu potențiali investitori interesați să identifice oportunități ori să dezvolte o afacere în județul nostru și poate fi pus și la dispoziția instituțiilor publice, a mai transmis președintele organizației camerale, Florentin-Nicolae Tuș, în cadrul primei ședințe a Colegiului Prefectural din acest an condusă de subprefectul Enikő Krizsanovszki.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut