Camera de Comerț și Industrie Maramureș la Chişinău, cu ocazia aniversării a 105 ani de la fondarea organizației camerale de peste Prut

2 minute de citit
- Publicitate -
Camera de Comerț și Industrie Maramureș a fost alături de unul dintre cei mai importanți parteneri externi, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, la aniversarea a 105 ani de existenţă.
C.C.I. Maramureș a fost reprezentată de președintele Florentin-Nicolae Tuș si directorul economic, Diana Cheța. „Am fost onorați să răspundem afirmativ invitației domnului președinte al C.C.I. a Republicii Moldova, Sergiu Harea, de a fi prezenți la Chișinău, la evenimentul festiv care a marcat mai bine de un secol de existență si activitate continuă a C.C.I. a Republicii Moldova în sprijinul mediului de afaceri moldovenesc. La ceas aniversar, Camera de Comerț si Industrie Maramureș transmite întregii echipe a Camerei de Comerț si Industrie a Republicii Moldova un călduros “La mulți ani!”, putere de muncă si îndeplinirea cu succes a tuturor obiectivelor!”, transmit reprezenanţii C.C.I.MM.
 În semn de recunoștință pentru întreaga activitate camerală definită de cei 105 ani de existență, pentru implicarea, voința de a iniția si de implementa proiecte pentru dezvoltarea mediului de afaceri, cât si pentru rezistența în fața tuturor provocărilor socio-economice, președintele C.C.I. Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș, a înmânat președintelui C.C.I. a Republicii Moldova, Sergiu Harea, un trofeu de excelență, simbol al colaborării si al prieteniei dintre cele două organizații camerale.
Președintele Camerei de Comerț si Industrie Maramureș a reconfirmat partenerilor din Republica Moldova deschiderea de colaborare, dialogul deschis si i-a asigurat pe aceștia de continuarea actiunilor comune dedicate mediului de afaceri si inițierea de noi proiecte prin care sa fie promovați si sprijiniți agenții din mediul economic.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut