C.S. Minaur Baia Mare revine în circuitul european

2 minute de citit
- Publicitate -

În acest weekend sunt programate meciurile tur din faza optimilor de finală ale E.H.F. European League la handbal masculin. Cele 16 echipe rămase; câte două din România (C.S. Minaur Baia Mare și C.S.A. Steaua București), Bosnia-Herțegovina, Islanda și Austria și câte una din Italia, Grecia, Turcia, Ungaria, Slovenia, Cehia, Serbia și Slovacia se vor duela pentru o calificare în faza sferturilor de finală.

Clubul Sportiv Minaur Baia Mare formație care a dispus în tururile anterioare de Handbal Club Odessa (52-26 și 39-27 în ambele meciuri jucate acasă) și de Dinamo Pancevo (33-23 acasă și 25-29 în deplasare), va primi duminică, 11 februarie, începând cu ora 18.00, vizita formației bosniace Rukometni Klub Vogosca.

Formația din Bosnia Herțegovina antrenată de Senad Skopljak – Enid Tahirovic poposește în Sala Polivalentă Lascăr Pană din Municipiul Baia Mare din postura de ocupantă a locului patru în campionatul intern fiind alcătuită în exclusivitate din jucători născuți în Bosnia Herțegovina.

Meciul de mâine seară va fi arbitrat de Ivars Cernavskis – Edmunds Bogdanovs ambii din Letonia, în timp ce delegat E.H.F. va fi prezent Kenan Gokmen din Turcia.

La un interval de o săptămână, de la aceeași oră 18.00, elevii lui Alexandru Sabou vor juca returul optimilor de finală cu Ruko m etni Klub Vogosca, într-o partidă ce va fi oficiată de Emil Aghakishi – Ernest Aghakishi ambii din Azerbaidjan, delegat E.H.F. urmând să fie Boris Ivanovic din Serbia.

Alin BOȚIOC

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut