Borșa, gazdă pentru Cupa Balcanică de schi alpin 2024

2 minute de citit
- Publicitate -

Federația Română de schi și biatlon este invitată să se alăture, începând cu anul 2024, grupului de țări din Balcani pentru participarea ca gazdă, dar și competitoare, la concursuri de schi alpin. Borșa are onoarea de a fi principala favorită pentru organizarea etapei românești a acestui eveniment.

Timiș Ioan Sorin, Primar Borșa:

„Am participat în această săptămână la discuțiile privind organizarea acestui concurs, la întâlnirile din Kapaonik – Serbia și Bansko – Bulgaria, alături de colegii mei care se vor ocupa în viitor de organizarea evenimentelor sportive la Borșa: Tibi Ivașco, Iulian Hojda, Mircea Timiș, Ioan Horj, Marius Mihali, Gavrilă Mihal și Vasile Steopoaie.

Am stat la aceeași masă cu reprezentanții a 9 federații de schi din zona Balcanilor și din 3 țări riveranii Mării Negre: Croația, Albania, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Bosnia, Kosovo, Bulgaria și Georgia și am avut onoarea de a discuta cu Minev Tekov – președintele Federației bulgare de schi și proprietar al stațiunii Bansko, Elvis Toci – președintele Federației albaneze de schi, Erik Grumerer – proprietarul Technoalpin Italia, cea mai mare companie producătoare de instalații de zăpadă artificială din lume.

Buna organizare a Campinonatului Internațional de Schi desfășurat la Borșa în acest an este o carte de vizită, garant că suntem cei mai pregătiți să organizăm etapa de anul viitor a Cupei balcanice de schi în România. ”

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut