Biserica şi Casa Parohială, oglindă a preotului și a comunității din satul Glod

1 minute de citit
- Publicitate -

De sărbători, Parohia Ortodoxă “Sf. Ierarh Nicolae” din satul maramureşean Glod are casă nouă. În urmă cu 2 luni, au început lucrările de renovare a casei parohiale unde s-au implicat trup şi suflet preotul Vlad Andrei Mitruţ alături sătenii din Glod, voluntari şi oameni de bine care au sprijinit cu donaţii.

„Cu ajutorul milostivului Dumnezeu și cu binecuvântarea Preasfințitului Episcopului nostru IUSTIN, în urmă cu 2 luni am început lucrările de renovare a casei parohiale. Aici sunt rezultatele jertfei fiecarei persoane care ne-a ajutat, prin muncă fizică sau prin donații. Mulțumim din suflet tuturor donatorilor și oamenilor de bine. Am reușit să finalizăm în proporție de 80%, iar acum cu bucurie în suflet vă putem spune: VĂ AȘTEPTĂM CU COLINDA!”, a mărturisit preotul parohiei din Glod, Vlad Andrei Mitruţ.
„E important orice pas înainte, iar Casa Parohială este și trebuie sa fie reprezentativa în comunitate deoarece oricine vine în sat se raportează la Biserică și la Casa Parohială, acestea fiind o oglinda a preotului și mai ales a comunității ce o păstorește!”, transmite Sidău Dan, preot paroh la catedrala din Sighetu Marmaţiei.
Să aveţi sărbători cu pace și cu bucurii!
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut