Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare a premiat cei mai mici cititori

2 minute de citit
- Publicitate -

În data de 30 mai, cu ocazia Zilei Copilului, au fost premiaţi cei mai mici cititori ai Bibliotecii Județene din Baia Mare pentru pasiunea pe care o au pentru lectură.

Această premiere a copiilor are loc în fiecare an, iar anul acesta a avut loc cea de-a XXX-a ediție a concursurilor „Cel mai bun cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret ” şi „Cel mai fidel cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret”, unde au fost recompensați 10 copii care iubesc poveştile, benzile desenate, cărţile de cultură generală sau de aventură sau cele cu prinţi şi prinţese.

Copiii premiați în data de 30 mai au fost următorii:

Maria Ionescu – cel mai fidel cititor, Emma Zetea-  cel mai fidel utilizator – Compartiment Ludotecă, cei mai buni cititori: preşcolari: Andra Vaşvari, Carla Podină, școlari mici: Vlad Balea, Ingrid Bartha, Levi Mura; şcolari mari: Mihai Miholca, Luca Mura şi Alexandru Stan.

Copiii premianţi au fost felicitaţi de conducerea Bibliotecii Judeţene şi răsplătiţi cu diplome şi cărţi potrivite vârstei lor.

Concursurile se desfăşoară pe categorii de vârstă, de la preşcolari până la şcolari mari, ţinând cont de calitatea şi cantitatea lecturii, şi de disciplina de cititor (restituirea la timp şi în bune condiţii a documentelor de bibliotecă).

 

A.M.

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut