Beach, Please!, Costinești 2023. Cum s-a desfășurat unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică

2 minute de citit
- Publicitate -

Majoritatea tinerilor au ales să petreacă 1 mai la mare la festivalul urban din Costinești. Cea de-a doua ediție a festivalului de muzică trap și rap Beach, please! a avut loc anul acesta în perioada 27 – 3o aprilie la Costinești, unde au fost prezenți peste 40.000 de tineri care s-au distrat până la răsărit.

În cadrul festivalului au cântat artiști români și internaționali care au venit pentru prima dată în România și care au bucurat publicul tânăr cu prezența lor și atmosfera pe care aceștia au făcut-o. Distracția de la malul mării i-a încălzit pe oameni și i-a ajutat să uite de vremea nopții care era în defavorul lor, afară fiind maximum 7 grade.

Printre artiștii internaționali care au performat pentru prima oară în România s-au numărat: Central Cee, 6ix9ine, DaBaby și NLE Choppa.

„A fost un festival excelent, aș putea spune cel mai românesc festival unde am putut aprecia topul artiștilor din românia, însă perioada puțin prost aleasă din punct de vedere al vremii, era mai potrivit la sfârșitul lui mai decât sfârșitul lui aprilie. Mâncarea în festival a fost foarte bună și preturile accesibile. Băutura de asemenea buna și apreciem faptul că minorii nu au primit alcool.” a afirmat un grup de tinere.
Dar nu toate părerile coincid, aceasta fiind părerea altui tânăr care a fost la festival: „Probabil o să mai merg, dar aveam aștepări mult mai mari și nu a fost deloc cum mi-am imaginat că va fi. Am impresia că lumea nu se mai distrează ca înainte.”.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut