Băimărenii Kumar Amrit și Alex Chira au obținut rezultate notabile la turneul de șah Arad Grand Prix Classic

2 minute de citit
- Publicitate -

Pe 7 august a debutat, în orașul de pe Mureș, în incinta Vechiului Cazinou, cea de-a patra etapă a Grand Prix România: Arad Grand Prix Classic. 423 de jucători din 28 de țări s-au confruntat, timp de 7 zile, pentru marele premiu.

Turneul de șah ajuns la ediția cu numărul 16, a bătut toate recordurile de prezență pentru turnee de acest gen din țară.

Competiția a reprezentat etapa a patra din cele șase din care este compusă și a avut la start 69 de mari maeștri și maeștri internaționali, dintr-un total de peste 420 de șahiști din 32 de țări.

Dintre jucătorii baimareni care au participat la această etapă s-au evidențiat doi sportivi Kumar Amrit, elev la Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga” Baia Mare, legitimat la ACS La Bunicu Baia Mare și Chira Alex, elev la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Baia Mare, legitimat la ACS Tinerii Lei Baia Mare, care prin eforturile depuse au reușit sa marcheze rezultate notabile.

Astfel, Kumar Amrit a adus la Baia Mare Cupa obtinand locul 2 la categoria de Elo 1501-1600, cu 4,5 puncte și cu 88 puncte Elo creștere, iar Chira Alex a ocupat locul 5 la categoria de Elo 1201-1300, cu 3 puncte si a reușit sa atinga la competiția de Blitz aproximativ 100 Elo creștere.

Felicitări celor doi sportivi pentru pricepere, antrenorilor pentru sufletul pus și parintilor pentru susținere!

La cât mai multe succese și trofee!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut