Asociația Fight For Animals Baia Mare: Campanie de sterilizare gratuită în două localități

2 minute de citit
- Publicitate -

Asociația Fight For Animals Baia Mare organizează a 8-a campanie de sterilizări pentru necuvântătoarele din judeţul Maramureş, arată reprezentanții asociației băimărene, a cărora acțiune s-a bucurat mereu de succes.

„Așa cum am promis, ne apucăm de treabă! Organizăm sterilizări gratuite câini și pisici în Maramureș. Organizăm a 8-a campanie în județ si a doua din anul 2023. Pentru programări: 0757703464”, arată reprezentanții asociației băimărene.

„Acțiunea va avea loc în data de 18 August în Comuna Coaș (Căminul Cultural) și 19 – 20 August în Comuna Recea (teren sport, lângă lacul „Două Veverițe”). În cazuri excepționale, pentru animalele fără stăpân vom asigura transportul pe raza Comunei Recea! Sterilizarea este obligatorie prin lege! Intervenţiile vor fi efectuate de către Red Vets Spay Neuter. Este foarte important să nu hrăniti animalele cu 12 ore inainte de intervenţie! Sponsori: Ein Herz für Streuner e.V., Primăria Comunei Coaș, Primăria comunei Recea. Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animelelor!”, mai arată reprezentanții asociației băimărene.

Specialiștii în domeniu recomandă sterilizarea micilor prieteni pentru a evita atât vagabondajul care determină un număr mare de pui care pot ajunge pe străzi, dar şi pentru a evita unele probleme de sănătate generate din această cauză, medicii veterinari explicând chiar că sterilizarea le prelungește viața. Dacă dorești să susții acest eveniment, Asociația Fight For Animals îți lasă datele mai jos, și o simplă distribuire ajută enorm!
Beneficiar: ASOCIATIA FIGHT FOR ANIMALS
cont euro: RO97BTRLEURCRT0588987801
cont lei: RO50BTRLRONCRT0588987801
SWIFT BTRLRO22
PayPal: fightforanimalsbaiamare@gmail.com
Revolut și BT Pay: 0749 718 734
Asociația Fight For Animals mulțumește tuturor celor care sunt alături de ei!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut