Anunț public privind proiectul ”Modernizarea Bulevardelor Independenței și Decebal și crearea unor trasee dedicate cu prioritate transportului public în comun și pistă de biciclete”

1 minute de citit
- Publicitate -
Municipiul Baia Mare, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 37 , jud. Maramureș, titular al proiectului “Modernizarea Bulevardelor Independenței și Decebal și crearea unor trasee dedicate cu prioritate transportului public în comun și pistă de biciclete”, propus a fi amplasat în municipiul Baia Mare, Bulevardele Independenței și Decebal, județul Maremureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureș, în zilele de luni – joi între orele 8:00 – 16:30 şi vineri între orele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de intenet http://apmmm.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut