„Antreprenoare la feminin”, un eveniment de succes dedicat comunităţii femeilor din mediul de afaceri

3 minute de citit
- Publicitate -

În 6 martie 2024, la OAZIS Philia, a avut loc un eveniment deosebit dedicat femeilor antreprenor și a celor care aspiră să cunoască lumea antreprenoriatului.

Sub denumirea „Antreprenoare la feminin”, evenimentul organizat de Asociaţia Întreprinzătorilor Maramureş (AIM), Bizz.Club Baia Mare şi Bizz Creativ Hub, s-a bucurat de un real succes.

A fost o seară plină de inspirație într-un cadru prietenos și încărcat cu energie pozitivă, pusă la cale spontan de către Diana Iluţ, preşedinte AIM, Mihaela Dărăban, fondator BizzClub, şi Ionela Roșca Nedelea, co-fondator Bizz Creativ Hub.

Evenimentul dedicat antreprenoriatului feminin a reunit peste 100 de femei care au împărtășit emoţiile, poveștile și reușitele comunității femeilor din mediul de afaceri. Doamnele şi domnişoarele prezente au avut parte atât de un moment artistic oferit de Mădălina Ghenoiu, prezentare de modă marca Adelina Boie, tombolă cu premii şi au asistat la discursul unor femei de elită din mediul de afaceri local:

Diana Iluț – Președinte Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Mihaela Dărăban – fondator Bizz.Club Baia Mare

Mihaela Vlad – Guvernator Rotary

Evelyn Cușner Cotoz – Notorious Store

Adelina Boie – designer vestimentar

Flavia Onț – Victoria Classestet

Daniela Friedl – L’atelier Dentaire

Daniela Flavia Mone – expert contabil și consultant fiscal

Dorina Mureșan – director Agenția Generali Baia Mare

Mădălina Ghenoiu – artist

Acestui eveniment deosebit s-au alăturat Alexandra Bogdan, soţia preşedintelui C.J. Maramureş, subprefectul judeţului Maramureş, Crina Chilat, şi Izabella Morth, arhitectul-şef al municipiului Baia Mare.

„A fost o seară spectaculoasă, cu networking și socializare, la care doamnele au asistat la discursul unor femei reprezentative din mediul antreprenorial local și au avut parte atât de un moment artistic, cât și de o prezentare de modă și o tombolă cu premii.
Alături de noi au fost și reprezentante din Organizația Patronilor Sălaj și Camera de Comert si Industrie Maramures și le mulțumim pe această cale pentru susținerea și încrederea acordată. Împreună am creat o atmosferă plină de inspirație și schimb de idei.
Mulțumim tuturor participanților și sponsorilor, pentru energia și dedicarea voastră, în special speakerilor care fac parte din familia AIM: Victoria Classestet– Flavia Onț, Evelyne Cusner, Madalina Ghenoiu și L’Atelier Dentaire – Daniela Friedl
Mulțumim, Ovydrag Product Photographer pentru frumoasele poze!”,  a transmis Diana Iluţ, preşedinte AIM.
MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut