Aniversare la împlinirea vârstei de 100 de ani

2 minute de citit
- Publicitate -

Comuna Satulung se mândreşte cu o comunitate frumoasă de seniori care au trăit istoria ultimului veac cu bune și rele, au cunoscut războiul, comunismul, naționalizarea și libertatea de a înțelege democrația după propriile valori și principii. Din această comunitate face parte şi doamna Elena Grosos din satul Mogoşeşti, comuna Satulung, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani.

Cu acest prilej şi în semn de respect pentru această vârstă onorabilă, primarul comunei Satulung, Mureșan Bujorel Vasile, i-a oferit un tort aniversar, cadouri, flori și un premiu în bani.
„Cu ocazia acestui moment extraordinar, când sărbătorim 100 de ani de viață plină de experiențe, realizări și emoții, doresc să vă adresez cele mai sincere și călduroase felicitări cu ocazia aniversării dumneavoastră deosebite. Un secol trăit are poveşti unice pe care le asculți cu atenție și respect, este un eveniment cu adevărat special din viața unui om.
Viața dumneavoastră este un exemplu viu de putere, reziliență și iubire, și suntem profund recunoscători să putem împărtăși această clipă specială alături de dumneavoastră.
Vă doresc o aniversare plină de iubire din partea familiei și a prietenilor cât si din partea întregii comunități, și să vă simțiți înconjurată de dragoste și admirație. Sperăm că această zi specială să fie un prilej de a celebra viața dumneavoastră uimitoare și să vă bucurați de toate realizările și amintirile minunate.
Cu cele mai sincere urări de sănătate, fericire și mulți ani frumoși în continuare!”, a transmis primarul comunei.
La mulţi ani cu sănătate!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut