Angajați din cadrul S.C. Vital S.A. au participat la competițiile sportive organizate de Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș

2 minute de citit
- Publicitate -

În cursul zilei de miercuri, 27 martie 2024, societatea Vital S.A. a fost reprezentată de colegii noștri la o serie de activități sportive, organizate cu ocazia aniversării a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Invitația a fost lansată către mai multe instituții din județ, care au putut să înscrie un reprezentant la concursul de șah și câte o echipă la minifotbal (un portar și cinci jucători). Au participat: Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, Unitatea Militară 01354 Baia Mare, Direcția Regională de Informații Maramureș, Penitenciarul Baia Mare, Direcția Silvică Maramureș, S.C. Urbis S.A. Baia Mare, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Imigrări.

Reprezentanții societății Vital S.A. au participat la Cupa Jandarmeriei la Șah și Cupa Jandarmeriei la Minifotbal în baza sportivă ANIMA, din Baia Mare.

Echipa de fotbal a disputat patru meciuri ( cu Direcția Silvică Maramureș, Penitenciarul Baia Mare, Inspectoratul General pentru Imigrări și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș) reușind să obțină și o victorie. La șah, jocul frumos al colegului nostru Onea Florin a fost apreciat de ceilalți competitori.

La finalul competițiilor, clasamentul a arătat priceperea și implicarea fiecărei echipe:

  • fotbal: 
  • Locul 1 Direcția Silvică Maramureș
  • Locul 2 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș
  • Locul 3 Unitatea Militară 01354 Baia Mare

 

  • șah:
  • Locul 1 Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș – lt. Col.Văsuț Zaharia
  • Locul 2 Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș – Serviciului Comunicații și Informatică – subcomisar de poliție  Burian Alexandru
  • Locul 3 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș – Plt.adj. Moldovan Vasile

Scopul organizării acestor tipuri de competiții sportive este de a promova importanța practicării sportului şi de a consolida legăturile dintre instituțiile publice maramureșene.

Mulțumim pentru invitație!

Felicitări tuturor participanților!

VITAL S.A.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut