Ambasadorul Republicii Federative Brazilia în România, în vizită la UBB

1 minute de citit
- Publicitate -

Rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prof. univ. dr. Daniel David, a primit vizita E.S. Ricardo Guerra de Araújo, ambasadorul Republicii Federative Brazilia în România.

„A fost o plăcere ca în prima zi de mandat ca rector al UBB pentru perioada 2024-2029, să primesc vizita E.S. domnul Ricardo Guerra de Araújo, ambasadorul Republicii Federative Brazilia în România, alături de o echipă a ambasadei și a Centrului Cultural Brazilian găzduit de UBB (Casa do Brasil)”, afirmă rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

Discuțiile s-au focalizat pe colaborări academice ale UBB cu instituții academice și non-academice din Brazilia, punctându-se colaborările foarte bune în zona educației și a cercetări—dezvoltării-inovării, precum și nevoia întăririi conexiunilor cu mediul socio-economic. De asemenea, s-a discutat despre promovarea reciprocă a Braziliei în România și a României în Brazilia, pornindu-se de la acțiunile Centrului Cultural Brazilian din UBB – Casa do Brasil, cu suportul Ambasadei.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut