AIM Maramureș participă la „Business Forum Nord-Vest”

3 minute de citit
- Publicitate -

Organizația Patronilor Sălaj împreună cu Clubul Oamenilor de Afaceri Silvania, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor din Satu Mare, Uniunea Națională a Patronatului Român Regiunea Nord-Vest, Federația Patronilor Bihor, sub înaltul patronaj al Uniunii
Naționale a Patronatului Român organizează în data de 16 Februarie 2024 evenimentul de business cu titlul: „Business Forum Nord-Vest”.

Municipiul Zalău este gazda ediției a III-a a seriei de evenimente „Business Forum NordVest”, un eveniment cu caracter rotativ, în care fiecare județ este gazdă, respectiv oaspete și unde antreprenori și manageri din cele șase județe: Bihor, Bistrița, Cluj, Satu Mare, Maramureș și Sălaj au sesiuni de întâlniri B2B, în vederea stabilirii de relații comerciale.

„Nu cred că există un moment mai bun pentru întâlniri B2B între antreprenori, decât în perioada de criză pe care o traversăm. Acum este momentul ca oamenii de afaceri să strângă rândurile, pentru a lucra la un mâine mai bun, decât cel de azi” – Markos Tiberiu, vicepreședinte al UNPR al Asociației Economice Germano-Română pentru Regiunea de NordVest si al Asociației Camera Meșteșugarilor, inițiatorul acestui eveniment.

Evenimentul găzduit de Complexul Brilliant Parc, str. George Coșbuc, nr.1, Zalău este structurat în 2 sesiuni:

În prima parte, după discursul oficialităților pe tema: relația instituției pe care o conduce cu mediul de business, participanții vor afla de la reprezentanții județelor, profilul și potențialul economic al celor patru județe, urmând ca doritorii să adreseze întrebări legate de această temă oficialităților prezente.

În partea a doua vor fi prezentări legate de mediul de afaceri (activitățile UNPR, program de expoziții în Regiunea de N-V, Fonduri nerambursabile disponibile pentru companii și unități administrativ-teritoriale) și o sesiune de B2B adresată participanților la forum.

Speakerii și temele evenimentului vor fi:

 • Roxana Mircea – REI – „Fonduri nerambursabile disponibile pentru companii și unitățiadministrativ -teritorialeFlorin Robitu – SIMAVI – „Transformarea digitală a organizațiilor – Soluții de informatizare”
 • Doctor în management Victor Tudoran – „Cum relaționează matematic ariile unui business.”
 • Investitor și consultant în investiții financiare Flavian-Cătălin Pah – „Bunăstarea
  antreprenorilor români, între creșterea businessului propriu și investiții pe bursă.”
 • Antreprenor și investitor în România și Germania Mircea Barna – „Managementul precis și
  eficient.”
 • Prof. Univ. Dr. Ing. Mihai Munteanu – „Educația și formarea elitelor societății.”

Invitații de onoare la eveniment sunt:

 • Ministrul Economiei, Antreprenoriatutui și Turismului
 • Ministrul Energiei.
 • Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.
 • Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.
 • Parlamentarii județului Sălaj.
 • Prefecții, Președinții Consiliilor Județene din Bihor, Bistrița, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj,
 • precum și Primarii municipiilor de județe.

Pe parcursul evenimentului, mass-media va intervieva participanții, urmând să transmită mesajul acestora către autoritățile naționale și locale privind așteptările antreprenorilor din Nord-Vestul țării.
Forumul se va încheia cu o cină festivă, care va facilita cunoașterea informală a participanților.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut