A fost semnat studiul de fezabilitate pentru drumul rapid Baia Mare – Bistrița

2 minute de citit
- Publicitate -

CNAIR a semnat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru construcția drumului de mare viteză Baia Mare-Bistrița

În cursul zilei de 26 ianuarie 2023, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a semnat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru construcția drumului de mare viteză Baia Mare-Bistrița.

”Joi, 26.01.2023, C.N.A.I.R. S.A. a semnat 2 contracte având ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru „Drum de mare viteză Baia Mare – Bistriţa, Lot 1 Baia Mare – Dej şi Lot 2 Dej – Bistriţa, cu ofertantul declarat câştigător, respectiv Asocierea S.C. QUADRANTE VIAPONTE PROIECTARE SI CONSULTANTA S.R.L. – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L”, a transmis CNAIR.

Valoarea contractului trece de 12.000.000 de lei fără TVA

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mai spus că valoarea totală a contractului pentru servicii este de 12.746.666,57 lei fără TVA, pe Lotul 1.

În ceea ce privește Lotul 2, valoarea contractului pentru servicii este de 8.376.369,89 lei fără TVA.

CNAIR anunță că banii provin din fonduri europene nerambursabile, programul operațional de transport.

Cu privire la durata contractelor, pentru amândouă este vorba de 18 luni, dintre care studiul de fezabilitate va dura 14 luni de la data de începere, iar documentația suport pentru asistența tehnică acordată beneficiarului pentru depunerea și susținerea aplicației de finanțare va dura 17 luni de la data de începere.

Nu în ultimul rând, mai arată Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), documentația tehnică, partea integrantă din documentația de atribuire, a contractului/contractelor de proiectare și execuție lucrări pentru asistența tehnică acordată beneficiarului, precum și documentele aferente perioadei cuprinse înainte de momentul publicării anunțului/anunțurilor de participare și termenul/termenele limită de depunere a ofertelor va dura 17 luni de la data de începere.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut