A fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de extindere la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -
În 12 decembrie 2023, a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția proiectului privind extinderea şi dotarea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare.
Proiectul vizează construirea unui corp nou de clădire, ca extindere a ambulatoriului integrat existent care va fi dotat cu echipamente specifice, moderne, cu tehnologie de ultimă generație și vor fi create trei specialități medicale noi în structura ambulatoriului: Cardiologie, Medicină internă și Endocrinologie.
„Acest proiect este în valoare de 12,8 milioane lei, iar finanțarea este asigurată prin PNRR, contractul de finanțare fiind semnat încă din luna mai a acestui an, și fonduri din bugetul Județului Maramureș.
În perioada următoare va fi realizată proiectarea, cu o durată de 90 de zile, iar ulterior vor fi demarate lucrările de execuție, care vor fi finalizate în termen de un an de zile”, informează preşedintele C.J. Maramureş, prezent la momentul semnării contractului alături de Ludovica Rusu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare şi de antreprenorul care va executa acest proiect.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut