A fost emis ordinul de începere a lucrărilor la sediul de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/pașapoarte din Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Instituția Prefectului din județul Maramureș a emis ordinul de începere a lucrărilor și a efectuat procedura de predare a amplasamentului către S.C. STRUCTO TRADING S.R.L, care se va ocupa de renovarea energetică a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/ pașapoarte, situat în municipiul Baia Mare, Strada Școlii, nr.1, Județul Maramureș.

La procesul de predare către constructorul desemnat, alături de prefectul Rudolf Stauder a participat și echipa de proiect: subprefect Krizsanovszki Enikő, subprefect Chilat Crina Fiorel, secretar general Lăcrimioara Poduț Florian și director de cancelarie Șimon Sebastian, alături de proiectant, verificatorul tehnic și reprezentații constructorului.

~Avem încredere că lucrările vor începe conform planului stabilit și că vom colabora strâns pentru a asigura respectarea tuturor standardelor și termenelor contractuale.

Dragi cetățeni, ne cerem scuze pentru eventualele incoveniente care pot interveni și pentru disconfortul creat din cauza mutării anumitor ghișee, dar vă asigurăm că eforturile noastre sunt îndreptate către minimizarea neplăcerilor care pot apărea.

În pofida impedimentelor care pot interveni, scopul nostru este de a vă oferi servicii îmbunătățite și eficiente în viitor. Lucrările se vor finaliza în termenul stabilit în contract, anume în 9 luni”, a declarat Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș.

 

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut