A doua ediție a Festivalului de Teatru „Aproape” va avea loc în perioada 10-17 mai 2024

2 minute de citit
- Publicitate -
În perioada 10-17 mai 2024, în Baia Mare se va desfășura cea de-a doua ediție a Festivalului de teatru „Aproape”, un festival creat de Asociația Artspot – Baia Mare, în parteneriat cu Teatrul Municipal Baia Mare.
Dragoş Călin, organizatorul festivalului, anunţă 8 zile de sărbătoare culturală și educațională, cu oaspeţi de seamă, spectacole, manifestaţii şi o mulţime de surprize.
„Dragi prieteni, am început treaba la Festivalul Aproape Baia Mare ediția a doua. De săptămâna viitoare începem să anunțăm veștile.
După ediția de anul trecut, foarte mulți oameni mi-au zis „Ai început cu ștacheta foarte sus. Îți va fi greu să o ții ridicată!”
Răspunsul meu este: Notați-vă-n calendar zilele de 10-17 mai, de anul ăsta. Pe toate!
Vor fi 8 zile de sărbătoare culturală și educațională! Vom primi în Baia Mare oaspeți de seamă, care ne vor umple inimile cu spectacole și manifestații, și cu care vom socializa în spațiul minunat din curtea Teatrului Municipal Baia Mare, cum foarte frumos am făcut anul trecut.
Avem niște surprize de mă doare inima să le tot țin în mine. Abia aștept să le împărtășesc cu voi, prieteni dragi culturii și educației, și să ne vedem la festival!
Vă las cu câteva poze de la ediția de anul trecut, și vă invit să dați follow paginilor noastre de insta și facebook (festivalul aproape). Curând, ne vedem aproape!”, este anunţul publicat de organizatorul evenimentului, Dragoş Călin.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut