A avut loc primul târg de antichități și produse artizanale locale la Seini

1 minute de citit
- Publicitate -

Azi, 6 august 2023, s-a desfășurat prima ediție a „Târgului de antichități și produse artizanale locale”, care a început la ora 12:00 pe strada str. Cuza Vodă nr. 25.

Oamenii au pus la vânzare o varietate de obiecte vechi, produse culturale, lucrări autentice de artă, ediții de colecție de mașinuțe, piese de mic mobilier, stampe, viniluri și plăci de patefon, gramofon pick-up, electrice, vase și obiecte de uz casnic, agricultură, meșteșuguri colecții de orologerie, aparate foto și multe altele.

„Ne-am bucurat de frumoasa întâlnire cu trecutul, răspunzând invitației noastre peste zece expozanți. Au fost achiziționate de seinenii noștri, dar și vizitatori din împrejurimi, cei aflați în concediu, reveniți acasă din străinătate, obiecte care au trezit gustul și zâmbetul în alegerea lor, nostalgii și satisfacția cumpărării lor. Ne-am bucurat de vizita unei familii din Israel, care a poposit pentru o clipă la târgul nostru, fiind în trecere prin orașul nostru. Doresc să felicit echipa mea de organizatori pentru dăruire, pricepere și devotament! Mulțumesc, dragii mei!”, a anunțat Tulbure Gabriela Florica, primarul orașului Seini

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut