A avut loc cea de-a IV-a ediție a Taberei de vară “Tinerețe, prietenie și bucurie în Hristos”

1 minute de citit
- Publicitate -

În urmă cu o săptămână, mai exact în perioada 16-19 august, s-a desfășurat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, ediția a IV-a a Taberei de vară “Tinerețe, prietenie și bucurie în Hristos”. Tabăra a avut loc la Mănăstirea “Soborul Sfinților 12 Apostoli” Bârsana, iar în cadrul acesteia au participat 40 de copii și tineri din cele două parohii ale Satului Săsar și Parohia Sfânta Parascheva din Baia Mare, coordonați de Pr. Vlad Achim, Prof. Olivia Achim, Pr. Gaborean Alexandru, Pr. Gavriş Andrei.

„Aceste zile vor rămâne înscrise in inimile noastre și sperăm ca și a dumneavoastră a celor care veți vizualiza câteva fotografii din momentele frumoase pe care le-am petrecut la Mănăstirea Bârsana!

Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Mulțumiri Maicii Starețe Stvr. Filofteia Oltean, Maicii Macrina, ostenitoarelor de la bucatarie, care ne-au primit cu atâta omenie și ne-au înconjurat cu multă dragoste părintească!
Mulțumiri voluntarolor: Rusu Maria Nicoleta, Iosip Bianca, Achim Maria. Mulțumesc copiilor și tinerilor pentru participare și implicare!” – transmite părintele Gaborean Alexandru.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut