Minaur încheie cu victorie ultimul joc de pe teren propriu

2 minute de citit
- Publicitate -
Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare a susținut ultimul meci oficial de pe teren propriu din acest an, o confruntare din cadrul etapei a zecea a Ligii Naționale de Handbal Feminin, contra celor de la C.S.M.Târgu Jiu (poziția a 11 în clasament)
Așa cum era de așteptat meciul avea să fie extrem de echilibrat, scorul consemnat la pauză fiind 13-13. Nici în repriza secundă lucrurile nu se schimbă, cea mai mare diferență de scor consemnată până spre final fiind de două goluri.
Crezând în șansele ei fetele lui Andrei Popescu – Daniel Apostu reușesc cu două minute și 53 de secunde înainte de finalul partidei să se ducă la o diferență de două goluri 25-23, diferență ce avea să se mențină și chiar să se mărească la trei.
În aceste 180 de secunde de final, gorjencelor nu le mai iese aproape nimic și astfel că C.S.Minaur Baia Mare se impune cu scorul de 27-25. Ultimul meci oficial al băimărencelor din acest an se va juca pe data de 16 noiembrie, la Buzău, acolo unde CS Minaur va poposi pe terenul ocupantei locului șapte Sport Club Municipal Gloria Buzău formație spulberată în această etapă de Rapid București 23-31.
Datorită participării reprezentativei României la Campionatul Mondial găzduit de Danemarca, Norvegia și Suedia în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie 2023, handbalul autohton românesc va lua o pauză de circa două luni
Alin BOȚIOC

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut