Chestionare adresate persoanelor fizice și juridice privind actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Sighetu Marmației

2 minute de citit
- Publicitate -

Primăria Municipiului Sighetu Marmației a demarat procesul de actualizare a Planului Urbanistic General. În prezent, proiectul ” Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Sighetu Marmatiei” C10-I4-38, finanțat din PNRR Componenta C10, Investiția I4, se află în faza de analiză-diagnostic pe baza căreia, în etapele următoare, se vor defini direcțiile de dezvoltare a Mun. Sighetu Marmației și se vor preciza condițiile de construibilitate.

În conformitate cu reglementările stipulate în ”Ordinul nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism”, factorii interesați din cadrul Municipiului Sighetu Marmației sunt informaţi şi consultaţi cu scopul implicării lor active pe tot parcursul implementării acestui proiect, încurajându-se exprimarea opiniilor privind dezvoltarea localităţii.
În cadrul procesului de consultare a factorilor interesați pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Sighetu Marmației din Județul Maramureș, vă invităm să completați chestionarele online, fie prin accesarea link-ului din fiecare chestionar, fie prin scanarea codului QR din colțul din dreapta sus al chestionarului.

Chestionarele se adresează, separat, mai multor categorii : cetățenilor, reprezentanților mediului de afaceri (agenții economici), reprezentanților ONG-urilor, reprezentanților formațiunilor religioase (CULTE) din cadrul Municipiului Sighetu Marmației şi are ca obiective identificarea percepției asupra nivelului de dezvoltare și funcționare a mediului economic local. Totodată, studiul vizează aşteptările şi necesităţile cetățenilor, reprezentanților mediului de afaceri (agenții economici), reprezentanților ONG-urilor, reprezentanților formațiunilor religioase (CULTE) prin raportare la dezvoltarea ulterioară a municipiului.

Chestionarele pot fi completate și pe site-ul oficial al Primăriei Sighetu Marmației accesând link-ul sau la Avizierul de la parterul Primăriei.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut