Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, a vizitat Biblioteca Județeană din Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

Ieri, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” a fost onorată de vizita E.S. Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, al E.S. Ihor Prokopchuk, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în România, alături de Peter H. Brown (atașat cultural în cadrul Ambasadei SUA), Isabella Alexandrescu (specialist cultural în cadrul Ambasadei SUA), Leila Mendelovici (OMS în cadrul Ambasadei SUA).

Oficialitățile au fost întâmpinate de dir. Teodor Ardelean, dir. adj. de specialitate Daliana Bonaț, șef serviciu Relații cu publicul, Alina Lemnean și bibliotecara Dorina Oșan.

”Cu această ocazie, elevii clasei a II-a de la Colegiul de Arte din Baia Mare, alături de doamna învățătoare Florina Smical și doamna inspector școlar Ioana Hochia au avut plăcerea să o asculte pe doamna ambasador Kavalek citind din cartea „Dreams Come True… All They Need Is You!” scrisă de Mike Dooley și să poarte o scurtă discuție cu domnia sa pe tema prieteniei, la American Corner.

La finalul vizitei, oficialitățile au avut o scurtă întrevedere cu conducerea bibliotecii și coordonatoarele American Corner, doamna Adina Dorolțan și doamna Valentina Rotaru”, precizează American Corner Baia Mare.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut