S-a semnat contractul de finanțare pentru Parcul de Specializare Inteligentă Fărcașa

1 minute de citit
- Publicitate -

Maramureș Business Park anunță  semnarea contractului de finanțare pentru Parcul de Specializare Inteligentă Fărcașa, un proiect cu o valoare totală de 42.692.914,57 lei. Acesta reprezintă un pas esențial în dezvoltarea infrastructurii economice regionale, având drept obiectiv atragerea de investiții și susținerea inovației.

În acest moment, licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor de infrastructură este în desfășurare, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 septembrie 2024. De asemenea, Parcul de Specializare Inteligentă Fărcașa va pune la dispoziție 12 loturi cu suprafețe cuprinse între 6.714 mp și 23.811 mp, destinate concesionării.

Viitorii rezidenți ai parcului vor avea oportunitatea de a accesa fonduri nerambursabile de până la 2,5 milioane de euro per rezident, printr-o linie de finanțare necompetitivă. Bugetul pre-rezervat pentru această linie de finanțare este de 10.000.000 de euro, ceea ce asigură sprijin consistent pentru dezvoltarea de noi afaceri și tehnologii în cadrul parcului.
Aceste facilități și oportunități fac din Parcul de Specializare Inteligentă un nucleu de dezvoltare pentru investitori și companii din diverse sectoare, contribuind la consolidarea unui ecosistem economic dinamic și inovator în regiune.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut