Bugetarii vor avea muuuulte libere la finalul anului

2 minute de citit
- Publicitate -

Orice pentru voturi. Politicienii români fac front comun când e vorba de propriul interes. Fie că e vorba de interes personal sau politic. Acum promit marea cu sarea, în speranța unui vot în plus la parlamentare.

În afară de zilele libere acordate pentru Crăciun, Revelion și sărbătorile legale din acea perioadă, Guvernul ar putea adăuga încă o zi liberă pentru a crea o legătură cu sfârșitul de săptămână.

Crăciunul din 2024 va fi într-o zi de miercuri, iar 26 decembrie este deja o zi liberă. De asemenea, vineri, 27 decembrie, este liberă, ceea ce înseamnă că se formează o minivacanță de 5 zile.

În ceea ce privește Revelionul, există posibilitatea unei minivacanțe de 7 zile. Revelionul 2024-2025, care are loc în noaptea dintre 31 decembrie și 1 ianuarie, va fi într-o zi de miercuri.

Zilele de 1 și 2 ianuarie 2025 (miercuri și joi) sunt zile libere legale, iar weekendul din 4 și 5 ianuarie urmează imediat.

Luni, 6 ianuarie, de Bobotează, și marți, 7 ianuarie, de Sfântul Ioan Botezătorul, sunt alte două zile libere legale.

Tot ce mai lipsește este ziua de vineri, 3 ianuarie, care, dacă va fi declarată liberă de Guvern, ar completa o altă vacanță de 7 zile.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut