Handbal masculin: Datorită restanțelor salariale, Minaur începe să piardă jucători

2 minute de citit
- Publicitate -

Conducerea CS Minaur Baia Mare și portarul echipei de handbal masculin, Barna Buzogany și-au strâns mâinile și s-au înțeles, de comun acord, să întrerupă relațiile contractuale. Buzogany a evoluat pentru Minaur din sezonul 2020-2021, strângând în tot acest timp 97 de meciuri în toate competițiile, cu 4 goluri marcate.

Clubul îi mulțumește pentru aportul său la obținerea unor performanțe frumoase în perioada în care a evoluat pentru Minaur și îi dorește mult succes în activitate, neexcluzând posibilitatea unei colaborări viitoare.

De asemenea, un alt jucător de la Minaur a întrerupt amiabil relațiile contractuale, Sergiu Makaria, extrema stângă care n-a prins minute în acest sezon. Îi dorim și lui mult succes în activitate.

Barna Buzogany: “A venit vremea ca eu și clubul să ne luăm rămas bun. Mulțumesc colegilor pentru tot ce am făcut împreună și pentru performanțele pe care le-am atins, mulțumesc de asemenea și suporterilor pentru sprijinul și susținerea acordată, precum mulțumesc și conducerii clubului. Au fost patru ani frumosi, cu rezultate frumoase.”

Situația financiară a clubului nu permite în acest moment prea multe, conducerea clubului fiind nevoită să ia măsuri pentru reducerea cheltuielilor.

E destul de curios acest lucru, pentru că văd că nu plecă nici un angajat TESA al clubului, deși sunt mulți și neperformanți.

E de văzut de ce se angajează cheltuieli( vezi perioada de vară) când se știe foarte bine că sunt restanțe salariale și datorii mari.

Cine a semnat în vară contracte de jucători și de ce?

Ce face departamentul de marketing al clubului? Ce bani din privat s-au adus în ultimul an?

De ce nu se fac conferințe de presă la club?

De ce? De ce? De ce?

Dan Cristian COARDĂ

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut