E-Fiscalitate – un pas spre normalitate?” Eveniment de succes marca ”Asociația Întreprinzătorilor Maramureș”

2 minute de citit
- Publicitate -

Pe data de 17 septembrie 2024, la Sala Millenium din Baia Mare, s-a desfășurat evenimentul „E-Fiscalitate – un pas spre normalitate?”, organizat de Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.

Cu o prezență de aproape 100 de participanți și 80 de societăți comerciale, evenimentul a reunit directori economici, experți contabili, consultanți fiscali, antreprenori și alte persoane din domeniul financiar și fiscal, dornice să exploreze cum digitalizarea poate transforma sistemul fiscal din România.

Invitații speciali, Valentina Saygo, expert contabil, consultant fiscal și fost Secretar de Stat în Ministerul Economiei, și Conf. univ. dr. ec. Constantin Cucoșel, președintele CECCAR – filiala Maramureș, au abordat subiecte de mare actualitate, precum amnistia fiscală, obligațiile fiscale digitale impuse de ANAF: e-Factura, e-TVA, e-Case de marcat și e-Transport.

De asemenea, au oferit detalii despre termenele de declarare, raportare și cerințele specifice fiecărui sistem, precum și despre sancțiunile și amenzile pentru neconformarea la reglementările în vigoare.

Un punct esențial al evenimentului a fost accentul pus pe importanța colaborării dintre antreprenori și contabili în această nouă eră a fiscalității digitale, pentru a asigura o adaptare rapidă și eficientă la schimbările legislative.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking, oferindu-le participanților ocazia de a împărtăși idei și de a crea noi conexiuni profesionale.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș mulțumește tuturor celor care au contribuit la succesul acestei întâlniri, în special speakerilor Valentina Saygo și Constantin Cucoșel, dar și  sponsorului principal al evenimentului, Vlarox Fiscal.

Viitorul aparține celor care se adaptează. Împreună, antreprenori și contabili, putemconstrui un mediu de afaceri mai puternic, inovativ și pregătit pentru orice schimbare.
Evenimentul face parte din proiectul „Prosperitate Regională – Parteneriat pentru Antreprenoriat”, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și al sponsorului principal – Vlarox Fiscal.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut